Jump to content

Iznuda - prijetnja


jurajperak

Preporučene objave

Pozdrav svima,

Dakle u petak sam kupoprodajnim ugovorom prodao svoj osobni automobil. Sve smo uredno potpisali ja i kupac, viđeno kupljeno nema prijedbi pregledao sve ok. Te sam kupcu nakon sto mi je isplatio novce vratio 500,00 kn jer su mi u servisu rekli da treba napuniti klimu jer ja osobno nisam stigao. Poštenja radi čovjeku tj. kupcu sam dao iznos koji je meni bio rečen da će koštati. 

Kupac me zove u ponedjeljak da je njemu nešto smrdilo u vozilu kad vozi (meni nikad) da je on vozilo odvezao lokalnom mehaničaru tj.servis te za popravak nekakvog crijeva treba cca 10 radnih sati 250kn+PDV plus dio (koji ni on kao ne zna koliko će koštati) šalje mi sms (more sms-ova) da očekuje da ja podmirim cijeli trošak popravka ako ne želim da imamo probleme. Radi se o osobi određene nacionalne manjine i siguran sam da je spreman na sve po cjelom stavu i ponašanju. Što ja u svoju obranu mogu napravit tj. što legalno učinit a da ne budem bezobrazan? Jer sam siguran da bi mogli doc doma i radit ekcese.

Hvala svima

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija