Jump to content

PONESAK SUDU


MAKOKO5212

Preporučene objave

Poštovani sobzirom da je javni biležnik pokrenuo ovrhu za apartmansku HRT pristojbu ja sam uložio PRIGOVOR jeli već plaćam jednu pristojbu za kućanstvo.Na eGrađani sam vidio da je J.biljžnik  pokrnuo tužbu.Koliko ja znam  sada bi sud trebao pokrenut pripremno ročište.Mene intresuje  trebao bih napisat  PODNESAK NA TUŽBU Kako Pravilno napisat podnesak.Neznam u koliko ptimjeraka trebam napisat podnesak i još važnije kada ja podnesak trebam poslat  SUDU ILI JA PODNESAK NOSIM NA PRIPREMNO ROČIŠTE.Sobzirom da sam po struci vozač koji je u mirovini sa malom mirovinom i nemam srestava za Odvjetničke usluge jel samo za prigovor su mi tražili 500kn.Još sam zaboravio reći da se ja iz tog apartmana iselim kod ćerke 3 mjeseca  dabi izdali i u apartmanu ostane TV prijemnik koji ja gledam kroz ostatak godine.

HVALA SVIMA NA SAVJETU I ODGOVORIMA.

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Vjerovnik pokreće postupka pred javnim bilježnikom koji donosi rješenje o ovrsi i dostavlja Vam ga. Nakon Vašeg uloženog prigovora, javni bilježnik cijeli spis šalje na nadležni sud, a potom sud u ovršnom postupku odlučuje o Vašem prigovoru. Tek po pravomoćnosti rješenja kojim se izvan snage stavlja rješenje o ovrsi javnog bilježnika, sud taj Vaš spis šalje na parnični odjel, a potom se zakazuje pripremno ročište i poziva Vas se da pred sudom dokažete svoje tvrdnje iz prigovora.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija