Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

Mirjana Majčica

Ugovor o radu

Preporučene objave

Poštovani, u radnom sam odnosu na određeno vrijeme, ugovor je istekao 31.08. 2019 a od 1.09.2019 sam na godišnjem odmoru, nisam potpisala nikakav ugovor ni o produženju ni o prekidu.Na posao se vraćam 16.09.2019.Mene interesira dali ja pri povratku trebam potpisati ponovno ugovor na određeno ili bi ugovor trebao ići na neodređeno? Radi li se tu o propustu mog poslodavca?

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Da, radi se o propustu poslodavca, jer Zakon o radu u čl. 12. st. 7. kaže, da ako je ugovor o radu na određeno vrijeme sklopljen protivno odredbama ovoga Zakona ili ako radnik nastavi raditi kod poslodavca i nakon isteka vremena za koje je ugovor sklopljen, smatra se da je sklopljen na neodređeno vrijeme.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite svoj korisnički račun na ovoj stranici. Lako je, potpuno besplatno i trajno!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad
×