Jump to content

Skrbništvo nad unukom


WhatAMess

Preporučene objave

Pozdrav, molila bih savjet vezano za skrbništvo nad unukom. Kćer mi je mlađi punoljetnik i pred završetkom srednje škole. U kratkotrajnoj vezi ostala je trudna. Ne želi odati ime oca i (barem za sada) ne želi zadržati dijete kad se rodi. Još uvijek se nadam da će promijeniti mišljenje kad rodi i vidi bebu, no ukoliko se to ne dogodi ne bih željela da beba završi u domu za nezbrinutu djecu. Ja i suprug spremni smo skrbiti o bebi, no to bi zahtijevalo od mene da uzmem rodiljni  dopust budući sam u radnom odnosu. Kćer je suglasna s time da mi preuzmemo brigu o bebi. Molim savjet. Unaprijed zahvaljujem.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pokušajte se raspitati o srodničkom udomiteljstvu kod Centra za socijalnu skrb, to daje kćeri mogućnost da vidi svoje dijete, a nije konačno kao lišenje roditeljske skrbi i posvojenje od strane druge osobe. Može li suprug brinuti o bebi, jer kao udomitelj ne biste imali pravo na roditeljski dopust, čini mi se, no vjerujem da ćete od centra dobiti sve potrebne informacije.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija