Jump to content

Andrija1808

Preporučene objave

Vidao sam se s djevojkom 6-7 mjeseci, te me prijavila prije par dana za prijetnje, naime par dana prije toga me mup zvao na razgovor zbog posudenih novaca koje nisam vratio, te novce mi je samovoljna davala bez upita, da bi me opet policija jucer zvala na razgovor nakon cega su me uhitili te zadrzali 12h i ispitivali pod kamerama. 

S tom djevojkom sam se vidao iskljucivo zbog sexa i koristi, odnosno ona me obasipavala poklonima i ponekad bi mi samoinicijativno dala novac, koji sada trazi, kao da mi ga je posudila. 

Ona je bila uvjerena da smo u vezi sto ja u potpunosti negiram, i kad je saznala da se ja vidam s drugom curom, pocele su ucjene i problemi, da bi me na kraju prijavila za prijetnju. 

Imao sam slicno djelo s 2 godine uvjetne, koje je izaslo krajem 2018.godine, danas sam dao iskaz i mup je rekao da se sad salje tuziteljstvu, te ce oni dignuti optuznicu ili odbaciti. 

Zanima me konacan ishod ove situacije. 

Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ako nema drugog dokaza koji bi potvrđivao njezine navode, onda možda ne dođe do podizanja nego do odbacivanja optužnice, ali u duhu svega što se događa s nasiljem prema ženama i sličnim, ne bih se kladila u to. Vi je sa svoje strane možete prijaviti za lažno prijavljivanje kaznenog djela, ako troši policijske i državne resurse da bi se osvećivala Vama.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Jer smo se vidjeli prije par dana, i pricali, ona je ujutro mene prijavila za posudeni novac i otad se ja njoj nisam javljao, i tad su me zvali na razgovor, da bi me nakon par dana opet zvali na razgovor i rekli da me moraju uhititi jer me prijavila za prijetnju... i da li moram cekat da ju prijavim, ili je odmah mogu prijaviti za lazno prijavljivanje.... 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 3 mjeseci kasnije...

Obranu možete koncipirati ovako kako ste je ovdje prezentirali, međutim, ukoliko imate osudu za isto/slično djelo, znate i sami da vam gotovo sigurno slijedi nova osuda.

Igra s emocijama je igra s vatrom i tu nikad ne možete sa 100%-tnom sigurnošću previdjeti kako će tko reagirati (ovo nikako ne znači da branim njen postupak).

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija