Jump to content

Preporučene objave

Vidao sam se s djevojkom 6-7 mjeseci, te me prijavila prije par dana za prijetnje, naime par dana prije toga me mup zvao na razgovor zbog posudenih novaca koje nisam vratio, te novce mi je samovoljna davala bez upita, da bi me opet policija jucer zvala na razgovor nakon cega su me uhitili te zadrzali 12h i ispitivali pod kamerama. 

S tom djevojkom sam se vidao iskljucivo zbog sexa i koristi, odnosno ona me obasipavala poklonima i ponekad bi mi samoinicijativno dala novac, koji sada trazi, kao da mi ga je posudila. 

Ona je bila uvjerena da smo u vezi sto ja u potpunosti negiram, i kad je saznala da se ja vidam s drugom curom, pocele su ucjene i problemi, da bi me na kraju prijavila za prijetnju. 

Imao sam slicno djelo s 2 godine uvjetne, koje je izaslo krajem 2018.godine, danas sam dao iskaz i mup je rekao da se sad salje tuziteljstvu, te ce oni dignuti optuznicu ili odbaciti. 

Zanima me konacan ishod ove situacije. 

Hvala

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Ali to je laz da sam izrekao prijetnju, buduci je shvatila da imam drugu djevojku s kojom se vidam i znala je da sam imao prije slican problem, ona je svjesno napravila prijavu s ciljem. A ja apsolutno nisam prijetio. 

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Ako nema drugog dokaza koji bi potvrđivao njezine navode, onda možda ne dođe do podizanja nego do odbacivanja optužnice, ali u duhu svega što se događa s nasiljem prema ženama i sličnim, ne bih se kladila u to. Vi je sa svoje strane možete prijaviti za lažno prijavljivanje kaznenog djela, ako troši policijske i državne resurse da bi se osvećivala Vama.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Jer smo se vidjeli prije par dana, i pricali, ona je ujutro mene prijavila za posudeni novac i otad se ja njoj nisam javljao, i tad su me zvali na razgovor, da bi me nakon par dana opet zvali na razgovor i rekli da me moraju uhititi jer me prijavila za prijetnju... i da li moram cekat da ju prijavim, ili je odmah mogu prijaviti za lazno prijavljivanje.... 

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Obranu možete koncipirati ovako kako ste je ovdje prezentirali, međutim, ukoliko imate osudu za isto/slično djelo, znate i sami da vam gotovo sigurno slijedi nova osuda.

Igra s emocijama je igra s vatrom i tu nikad ne možete sa 100%-tnom sigurnošću previdjeti kako će tko reagirati (ovo nikako ne znači da branim njen postupak).

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite svoj korisnički račun na ovoj stranici. Lako je, potpuno besplatno i trajno!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad
×