Jump to content

Trazim ozbiljnog odvjetnika OBITELJSKOG prava + detaljan opis trazenog odvjetnika


Nevergiveup

Preporučene objave

Trazim odvjetnika obiteljskog prava koji ce se detaljno koliko je moguce posvetiti mome slucaju, davat mi prijedloge, govorit mi mogucnosti i pripremat me za rocista na nacin da me upozori o cemu ce na rocistu biti rijeci te na koji nacin kako i kada postupiti. 
Odvjetnika koji ce se znat suprostavit lazima, pristranostima, pausalnim tezama bez potkrijepe i dokaza, te na sudu i centru za socijalnu skrb odrijesito, hrabro i ustrajno zagovarat i branit inerese mene i moga djeteta. 
Odvjetnika koji ce znat iskoristit sva moguca pravna sredstva, slat pozurnice i predstavke kako bi se maksimalno moguce ubrzao proces. 

Trazim predanost mom slucaju do najsitnijih detalja jer nazalost poukom dosadasnje borbe dolazi se do zakljucka da je taj nacin jedini nacin za uspjeh. Sve to cu naravno financijski ZNAT CIJENIT i molim da mi se jave samo odvjetnici koji zadovoljavaju trazene kriterije jer nazalost drugacije nejde. Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija