Jump to content
malone

Nasljedstvo podjela

Preporučene objave

Nasljedstvo u kojem nema dogovora oko podjele, jer je jedna strana vise ulozila. Da li i kako mora izgledati tuzba u kojoj bi se od suda trazilo da podijeli ostavinu,kucu i novac koji je ostao ali ne znam koji je to iznos jer javni biljeznik nije objavio u rijesenju, samo ime banke dok je iznos stavljen kao nepoznat mada ja znam da bi trebalo biti oko dvijesto tisuca kuna.  Da li u tuzbi obrazloziti da sam ulaganjem u nekretninu, podigao vrijednost iste i da trazim da se sudski odredi koji stan kome pripada jer postoje 2 stana i jedan sam ja kompletno uredio i postavio kroviste.

Kako bi takva tuzba trebala izgledati?

 

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama
, Matrix je napisao:

Jel rješenje o nasljeđivanju postalo pravomoćno? 

Nije imam jos 4 dana.

 

 

Mozda da dodam pa vam kazem da me odvjetnik nakon sto se brat nije pojavio na prvom rocistu nije obavijestio za drugo rociste vec je otisao i rekao da se ja slazem sa svime. Obavijestio me je sad prije par dana i kada sam ga pitao zasto me nije obavijestio za rociste i za rijesenje nego tri dana poslije, kaze da itako ne bih nista dobio i ... Jbt.  kao u Alan Fordu, i sta covjek da napravi, nekako ga stavim da napise prigovor i sada tko zna da li ve i prihvatiti, normalno nije napisao da je on za.ro vec da se ja ne slazem jer sam ulagao ???  Tako, sto reci osim da sam krivog odvjetnika izabrao a tu ide ona prica da ima jedan ..urac ja bih ga iz vrece izvukao. Tako to sto mi ne odgovarate, ne bojte se necete nikakav proces omesti, jer ovo je i tako nekakav savjet a ne nesto cega se vi trebate drzati dalje.Pozdrav i hvala!

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama
, malone je napisao:

nekako ga stavim da napise prigovor i sada tko zna da li ve i prihvatiti, normalno nije napisao da je on za.ro vec da se ja ne slazem jer sam ulagao ??? 

Ovo je jedina mogućnost ostala, odnosno da se usvoji prigovor, u suprotnom svoj zahtjev više ne bi mogli ostvariti ni kroz parnicu. 

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Da saznao sam i to i ako me odbiju da se imam pravo žaliti na to. Sada moram ćekati jer sud nema roka za odgovor. A bojim se i kada odgovori da ce me moj odvjetnik opet obavijestiti nakon 14 dana. Mogu li se ja zaliti odvjetnickoj komori za svog odvjetnika ili je ujeo vuk magare.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite svoj korisnički račun na ovoj stranici. Lako je, potpuno besplatno i trajno!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad
×