Jump to content
a sto sada

Potvrda-neizdavanje-nacin kako do iste

Preporučene objave

Poštovani

Možda sam totalno falio temu i forum  molim da me uputite ili bar savjetujete što dalje.

Naime od strane MORH-a saniteta vojnog učilišta u Jastrebarskom tražim dostavu potvrde o ozljedi prilikom školovanja za dočasnika HV. Tijekom obuke dogodio se incident gdje sam zadobio ozljede,prebačen sam vozilom prve pomoći u ZG,gdje sam pregledan i imam priadajuće nalaze neurologa,neurokirurga...rijec je o 1995 godini rečeno mi je da bih mogao podebljati status HRVI tom ozljedom,Imam priznat status HRVI na osnovu PTSP 20% privremeno ali da će 2o20 biti prinačeno na 30 stalno. No da ozljeda kralježnice sukladno med dokuentacije ima jaču težinu  te da idem to istjerati ..već je prošla godina dana  ja tu potvrdu ne mogu dobiti,šalju me od nemila do bestraga,piši požurnice bla bla  i ništa.

U međuvremenu sam obolio od karcinoma i proglašen invalidom 80% trajno   čekam hoče li mi dodati neku invalidninu na osnovu te bolesti.

Isključivo me zanima što sa MORHO.om   uzeti odvjetnika i tužbom ili postoji još neka opcija,molio bih vas  za konkretne i svrsishodne savjete   

 

Bog vas blagoslovio

 

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Orebacuju lopticu sa podrucnog odjela  MORH-a na MORH ZG u ZG da salju zahtijeve sljedniku saniteta u ucilistu u Jastrebarskome  i tako vec godina dana.kao strpite se jos malo     to malo ubrzo ce i 2 godine.

Stvarno ne znam sto mi je dalje ciniti.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Pokušajte, jer bi ovo trebalo biti rješenje za Vaš problem. I nemojte predugo čekati njihov odgovor, već im uporno šaljite požurnicu za postupanje po Vašem predmetu, a ovo govorim jer imam iskustvo s njima za koje mogu slobodno reći da im je postupanje i više nego sporo.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Jesam   vec sam pokrenuo neke stvari i pripjetio sudom    odmah je drugacija prica      odjednom su 3 sluzbenika zivkala na sve strane.Navodno rijec je o kojem tjednu cekanja,

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite svoj korisnički račun na ovoj stranici. Lako je, potpuno besplatno i trajno!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad


  • Online korisnici×