Jump to content
Malozlooo

Okrivljenik

Preporučene objave

Sobar dan molio bih Vas da mi pomognete.Naime izrečena mi je kazna zatvora u trajanju od dvije godine s tim da je podijeljena na 12 mjeseci zatvora i 12 mjeseci na 4 godine uvjeta.Od tih dvanaest mjeseci već sam odležao 7 mjeseci.Dobio sam prekid izvršenja od 60 dana i zatim još jedan prekid od 90 dana.Zanimaju me dvije stvari dali mogu tražiti još jedno produljenje i dali imam pravo pisati sudcu i imali zakonske osnove da mu pišem da mi se ostatak kazne pretvori u uvjet.Naime i prekid sam dobio da bi bio uz suprugu koja je u tom trenu bila trudna i produljenje prekida kako bih se brinuo o njoj i djeci.Jeli moguće dobiti uvjet na ostatak ove kazne jer je došlo do novonastalih situacija koje su uslijedile nakon izrečene pravomoćne presude.

Uređeno od Malozlooo

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Ovisi. Ako se vode kazneni postupci za druga djela, ako ste u zatvoru počinili stegovni prijestup, ako imate više kazni zatvora koje nisu objedinjene i/ili koje trebate izvršiti, odbit će Vam se zahtjev za uvjetni otpust. Možete tražiti odgodu izvršenja do godine dana života djeteta koje je rođeno.

Za kaznu koju ste već počeli izvršavati teško da će Vam biti odobren zahtjev za tzv. nepravu obnovu kaznenog postupka, da Vam se izmijeni kazna bez provođenja novog kaznenog postupka, iako se svakako slažem da ima novih olakotnih okolnosti. Ja bih svakako prije pokušala s uvjetnim otpustom ili odgodom izvršavanja kazne zatvora.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite svoj korisnički račun na ovoj stranici. Lako je, potpuno besplatno i trajno!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad
×