Jump to content

KAKO PONIŠTIT ONO ŠTO SAM POTPISAO


miljenko1

Preporučene objave

puno hvala na strpljenju sa mnom

druga strana je dopeljala geometra bez mog znanja. To se sve radilo kad je bila katastarska izmjera općine.

I ja sam potpisao zk.  i  kč.  a da nisam primjetio da se na papiru promjenila granica  a na terenu

Ja i dalje koristim taj dio

Pokušavam se pokrenut s mrtve točke al ne mogu dobit ni početni savjet

unapred zahvalan

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prije 7 sati , miljenko1 je napisao:

Pokušavam se pokrenut s mrtve točke al ne mogu dobit ni početni savjet

Kao što reče Borbena, malo je informacija da bi se mogao dati nekakav odgovor, no očito je da ste potpisali nekakav dokument temeljem kojeg je izvršen prenos prava vlasništva, glede čega je potrebno doći u posjed takvog dokumenta, utvrditi o čemu se radi i eventualno isti pobijati radi zablude. 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

hvala Borbena i  Moderator što gubite vrijeme za moju glupost

dali ste mi ključnu riječ koju ću mislim moć koristit u mogućem proceu a to je  zabluda

puno hvala Borbena i Moderator što mi pokušavate pomoć

Da pojasnim

Znači općina je dala oglas u novinama da će se u mom mjesnom odboru izvršit grodetska izmjera na terenu.Ja za tu geodetsku izmjeru nisam znao. jednog dana su me zvali iz općine da se javim  u mjesni odbor  u 17. sati. Ja sam se odazvao i umjesnom odboru su mi predočilikopiju katastarskog plana koju sam potpisao a poslije i zapisnik nakom su mi rekli a ja sam se sam i uvjerio i pročitao kako nema promjena.i  . Međutim nako nekoliko godina sam doznao da ipak ima promjena na katastru. Išao sam geodetu i on mi je pokazao te mi je iscrtao razliku. Na kopiji katastarskog plana kad uspoređujem  su neki djelovi terena davani a neki djelovi terena oduzimani tako da se ne vidi razlika što je za mene užasno nepovoljno. Napominjem da nisam ni slutio da na teren može doć geometar a kmo li znao ( čak ni ne znam ako je bio , al granica je pomaknuta papirnato ).Ja i dan danas parkiram na tom dijelu terena. druga strana me ne priječi niti ne govori da se maknem sada s njihovog terena. Napominjem da smo cca 10 godina bili na sudu za služnost a taj spor sam okončao u svoju korist.Jedino što mi pada na pamet je kad me ne tjeraju s terena  da čekaju moju smrt. Ne vidim drugi razlog. Oni su otuđili teren na nepošten način. Ja se nisam žalio  a kako ću se žalit kad nisam znao. Ne mogu shvatit čemu krađa ako nisi stupio u posjed osim čekanja moje smrti, pa da poslije lako stupe u posjed . Ja to još nikome od svojih nisam rekao.

PITANJE      Dali postoji kakav članak u zakonu po kom bi mogao temeljit spor  - za zabludu  ili     neki Vaš prijedlog                                        molim bilo kakav odgovor pa makar da se mogu uhvatit za slamku a da se ne desi ono što sam pisao prije par rečenica

nizmjerno zahvalan

                                                 

 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija