Jump to content

HITNO Soc.pomoc i darovni ugovor


Maya78

Preporučene objave

Zajamčena minimalna naknada.. Druga novcana pomoc ne postoji ostale npr pomoc za rezije mogu dobit korisnici zmn, na sta nemam pravo jer nisam jos vlasnik /suvlasnik niti podstanar da ugovorom podstanarskim.. Pitam jer navodno ne smijem posjedovati nista, da li se to odnosi onda i na taj dio nekretnine koju ne mogu ni prodat ni zaradit na njoj a zivim tu. Znaci meni je to bitno sad dok ne mogu ic radit jer zavrsavam prekvalifilacije 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Mišljenja sam da i dalje imate pravo na ovu naknadu. Naime, nema pravo na zajamčenu minimalnu naknadu samac ili kućanstvo, ako takav samac ili član kućanstva ima u vlasništvu drugi stan ili kuću, osim stana ili kuće koju koristi za stanovanje, a Vi bi postali vlasnikom dijela kuće u kojoj živite. No, ne bi bilo loše da kao korisnik kojem je priznato pravo na zajamčenu minimalnu naknadu odmah, a najkasnije u roku od 8 dana od dana nastanka ove promjene u vlasništvu, prijavite CZSS ovu promjenu, pa neka Vam oni potvrde da ona ne utječe na daljnje korištenje ili opseg priznatog Vam prava.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija