Jump to content
Anoniman1

Policajac odustao od namjere zaustavljanja?

Preporučene objave

Možda je naslov glup, ali ne znam kako bi nazvo temu . Eh ovako ujutro 3 h tamo na Kneza branimira kako se ide prema Sesvetama je bila policija i zatvorili su traku i zaustavljali aute.

Eh sad kako ja vozim Uber imao tablu i sve i policajac digne palicu i ja krenem stajat on spusti palicu i maše s palicom isto onako kako mašu kad kontroliraju križanje. Eh sad ja nezz jel me htio zaustavit ili ne. I to ponašanje sam shvatio kad je vidio taxi da je odustao od namjere i ja sam prošao. Ispred mene bio isto neki taksi i on je prošao, pa bi po logici i njega trebali zaustavit i mene da kontroliraju taksije ili sam u krivu? Jedino mi nije jasno zašto je prvo imo namjeru zaustavljanja , a poslje je mahao palicom što sam ja shvatio da mogu proć?

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Gle, da je on shvatio da bježiš, već bi te uhvatili. Vjerojatno se iz njemu poznatog razloga predomislio i odustao od zaustavljanja kojeg je htio napraviti. Zašto, to samo on zna, jer taxi tabla je nebitna. Dapače, taxi vozači bi trebali biti i pod većom kontrolom radi posla kojeg obavljaju 

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite svoj korisnički račun na ovoj stranici. Lako je, potpuno besplatno i trajno!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad
×