Jump to content
Sign in to follow this  
toma49ka

Prometna, dolazak na posao, ozljeda na radu...

Preporučene objave

Postovani. Prilikom dolaska na posao imao prometnu sa skuterom za koju nisam kriv. U bolnici ustanovljeno prijelom 2.i3. rebra, te natucenost i bolovi u desnom rebru. Bit ce mi prihvacena ozljeda na radu, jer sam isao na posao(100%bolovanje).

Nakon 30 dana bolovanja doktor opce prakse zatvara bolovanje i ozljedu ramena ne stavlja pod ozljedu od prometne, jer od prije imam manju ozljedu ramena, te sam narucen kod fizijatra tek za 3 mj.   Pokusavam nac novog doktora opce prakse koji bi ozljedu ramena stavio pod prometnu, te kako bi mogao na 100% bolovanje zbog ramena.   Kako ce to utjecat na osiguranje koje me treba isplatit, i kako dalje??osiguranje trazi med dokumentaciju od lijecnika opce prakse, hitne ili fizijatra?hoce li utjecat zatvoreno bo, jer sam po doktoru opce prakse, izlijecen bez obzira na bolove u ramenu?

Cekam policijsko sluzbeno izvjesce da nisam kriv. Te sam napuhao 0.00.    

Steta na skuteru je totalna, te jos nisu ponudili isplatu. Kataloska vrijednog skutera je 4500kn koja je premala za popravak(na oglasnicima takav skuter, to godiste takva kilometraza 10000 kn.min) zatrazio sam predracun od jednog ducana kako bi prilozio kao dokaz da kataloska vrijednost nije adekvatna. Sta kako dalje? Veliko hvala svima

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Bolovanje ti je riješeno na osnovu dokumentacije iz bolnice a to ćeš i predat osiguranju (a drugo ako traže nakon rehabilitacije).Ponudit će kad vide izvješće od policije da nisi kriv.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Hvala. Znaci postoji npr mogucnost.... Obavim fizijatra, napravim magnetnu za rame vidi se neko sitno ostecenje, jer nesto mora bit(rtg ne vidi detalje) obavim fizikalne...da to ubroje u ostecenje, bez obzira sta je doktor opce prakse zatvorio bo

Za vozilo mi je jasno. Znate li iz prakse, ide li naplata po katalogu ili

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite svoj korisnički račun na ovoj stranici. Lako je, potpuno besplatno i trajno!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad

Sign in to follow this  ×