Jump to content

Djec.vrtic


Sokrekran

Preporučene objave

Imam pitanje glede djec.vrtica i prava mene kao roditelja koji ima sina a ne zivi s njime.

Da bi mogao dovesti ili preuzeti sina u vrticu,morao sam dati svoje podatke ,kopiju osobne i sve sta ide.

Posto je ovo prva godina vrtica,sin mi ima 2,5 god.,kad je krenija u vrtic,sljedila je odmah pauza od tjedan i pol dana ,zbog bolesti,pa nakon toga je krenuo opet,i ponavlja se situacija,da mi je sin dobio upalu pluca i ostao je u bolnici na djec.odjelu. Pauza od vrtica sasd je cca.mjesec i nesto dana . Jucer 28.10. doveden je nakon te pauze u vrtic i nakon 2 h provedena u vrticu,djelatnici su pozvali mamu djeteta da dođe po njega. Danas sam mislio doci u vrtic,na posjet sinu,znaci cisto da vidim kako se ponasa ,da promatram ,uopce da vidim sina u toj novoj okolini. Zabranjen mi je posjet,promatranje ,iz njima znanog razloga. Vrtic je privatan i to mi se ne uklapa u rad drugih vrtica ,gdje vi imate pravo biti sa djetetom prvih par dolazaka te prilagodbe. Ovo govorim iz iskustva drugih .

Zanima me strucno misljenje ovde i sta da poduzmem i kakav je zakon sta se ovoga tice.

Hvala.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ovo Vam je od vrtića do vrtića, neki smatraju da je prilagodba dobra stvar i da pomaže djeci, neki smatraju da djeci samo bude teže. Moje oboje djece u privatnom vrtiću nisu išla na prilagodbu nego odmah buć u vrtić, nakon nekog vremena je bilo dobro, al na početku uvijek mora biti šugavo i djeca se moraju s više ili manje otpora prilagoditi. Ne znam da u tom smislu postoji nekakva regulativa.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija