Jump to content

traženje otkaza i otpremnine ili podnošenje tužbe za mobing


wenus

Preporučene objave

Radim u gradskoj firmi oko 15 g i svih tih godina sam doživljavala maltretiranje i nepravdu. Sad je to sve postalo nepodnošljivo pogotovo zbog smrti u obitelji ja sam stalno bolesna od nečeg. Tako da sam ja prolupala od tog maltretiranja i bolesti i zadnje pismeno zatražila da mi nek direktor da sporazumni otkaz i otpremninu ili da ću ja podnesti pritužbu za mobing protiv svojih prvih nadređenih.
Na što mi direktor nije ništa odgovorio.
Što da radim?Molim vas preporučite mi odvjetnika za moj slučaj. Hvala. 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Htjela bi uzeti odvjetnika u Zagrebu i sud u Zagrebu zato jer su u mom gradu gradska firma i gradski oci i gradski suci povezani pa to nema nikakvog smisla u mom gradu, već sam čula glasine kako će me srediti u mom gradu odvjetnici i suci pa se to dalje nastavlja mobing i od pravosudnog sustava u mom gradu gdje ispada da građanin RH koji trpi mobing najbolje da zbriše glavom bez obzira jer tu u HR ne može ostvariti baš nikakva prava osim biti mučen do u nedogled od svih mogućih sustava. Znači trebao bi mi pošteni odvjetnik iz Zagreba koji nije preskup -da li takav postoji?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija