Jump to content

Prijevremena mjera na alimentaciji


J888

Preporučene objave

Pozdrav, 

bivsi mi je stavio privremenu mjeru na alimentaciju zbog umanjenja same. Ostavio je samo minimalni iznos za jedno dijete, dok sa drugim tek namjerava ući u spor. Znaci drugo dijete trenutno neće primati alimentaciju do daljnjeg. Dobila sam različite odgovore vezane za ovrhu. Smijem li ga ovršiti? Kakve su posljedice za mene? Kako smije do daljnjeg isključiti jedno dijete, a ja ga ne smijem ovršiti? Totalno nehumano. Navodi također da ću vjerojatno  pokušati ići na ovrhu, al neosnovano jer je sve podmirio. Sto bi to trebalo značiti? 

 

hvala
 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prije 7 sati , J888 je napisao:

Znaci to može potrajati mjesecima ...

Može, ali i ne mora. Pratite svoj spis, požurujte slanje na županijski sud radi što bržeg odgovora na žalbu, pa ako zapne na županijskom sudu, požurujte i njihov radi s obzirom na specifične okolnosti o kojima ovisi egzistencija Vas i djece.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 1 mjesec kasnije...
Prije 58 minuta, J888 je napisao:

odvjetnica je reagirala na tužbu u koji je navedeno da ne pristajemo na manju alimentaciju i da privremena mjera nije potrebna jer gospodin nije materijalno ugrožen.

To je onda odgovor na tužbu, a ne žalba na presudu. Dok se ne donese odluka bilo o privremenoj mjeri ili o tužbi, do tada ćete dobivati punu alimentaciju tj. dosadašnji presuđeni iznos.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija