Jump to content
Sign in to follow this  
Selavie

Kazna za nepropisno parkiranje u kvartu s manjak parkirnih mjesta

Preporučene objave

Molim vas za pomoć. Živim u jednoj ulici blizu Kvatrića i u tom kvartu je veliki problem sa parkirnim mjestima. Jako malo parkirnih mjesta je označeno i ona su uglavnom uvijek popunjena. Svi parkiraju po okolnim ulicama po nogostupima gdje nije iscrtano jednostavno iz razloga što nemamo drugog izbora. Iako imam povlaštenu mjesečnu kartu, na žalost rijetko uspijem pronaći mjesto gdje je dozvoljen parking. Već drugi puta sam dobila kaznu od 300kn, vjerojatno bi ju dobila i češće ali od nedavno imam auto. Prvi puta sam platila ali ovu novu ne želim platiti jer mislim da će se kazne redati svako malo a problem s parkingom se neće riješiti. Ja želim stati na propisno mjesto, neki puta i po 20min kružim po kvartu u potrazi za parkingom, ali nemam izbora pa na kraju stanem nepropisno, svaki puta u strahu od kazne jer sam svjesna da ju mogu dobiti. Ovo je vrlo stresno i frustrirajuće i zbilja ne znam što napraviti. Postoji li neko rješenje za ovaj problem?

Zanima me ima li se smisla žaliti ili da nastavim plaćati mjesečni parking + 300kn kazne? Što ako ne budem te kazne plaćala? Kako i gdje se žaliti? 

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Kriva jesi a žalba tipa nema mjesta ne prolazi.Ako ne budeš plaćala postoji Fina da sjedne na račun.

Sad si dobila obavijest da u roku 3 dana platiš pola kazne ili da pošalješ podatke tko je vozio?

Na tu obavijest se ne možeš žalit nego poslat podatke i kad dobiješ prekršajni nalog na njega se žalit.Taman da ti daju opomenu/ukor platit ćeš 120-150 kn sudskih troškova.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Da u roku 3 dana platim pola kazne. Ali budući da je to bilo 29. tih 3 dana je isteklo. A kako nisam odonda vozila kaznu nisam ni vidjela do jučer tako da sada moram platiti puni iznos. Hvala na odgovoru.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite svoj korisnički račun na ovoj stranici. Lako je, potpuno besplatno i trajno!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad

Sign in to follow this  ×