Jump to content
valkec

Odstetni zahtjev

Preporučene objave

Imala sam prometnu kao suvozač na motociklu sa suprugom. Motor smo kupili Ove godine te je polica bila važeća od prošlog vlasnika ali nitko nije skuzio da nije osiguran suvozač. Suprug nije ozljedjen ali ja sam imala puknuće bedrene kosti, hospitalizirana, pločica, šarafi trajno. S obzirom da zapisnik nije gotov a i bit Ce utvrdjivanja tko je kriv .nije bilo alkohola ni prekoračenja brzine. Naglo kočenje ispred nas bez razloga gdje sam ja preletjela na cestu. Kako sad postupiti tj kome podnijeti zahtjev za odstetni. Kakva je procedura ako je podijeljena odgovornost.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama
prije 1 sat , Ruby_Danderfluff je napisao:

Pokušajte od onoga tko je kriv za prometnu nezgodu, ako nema osigurane auto-nezgode za suvozača, odnosno putnika, onda će to biti problematično prema osiguranju supruga, odnosno bivšeg vlasnika.

Na polici od starog motor a koji je prodan ove godine i osiguran imali smo i osiguranje suputnika i zastitu bonusa. Pretpostavljam da zaštita bonusa ide po osobi a ne vozilu. Po ovome bi problem mogao imati bivši vlasnik koji nije osigurao putnika ako ja trazim odstetu sa te police.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite svoj korisnički račun na ovoj stranici. Lako je, potpuno besplatno i trajno!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad
×