Jump to content

Zagrebački Holding Zagrebparking


kresimir51

Preporučene objave

Imam pitanje za sve sudionike prometa :

Naime 2015 g otuđeno mi je vozilo ,s time da je nakon 10 dana nađeno na Tomislavom trgu ,5 dana je stajalo u 1 zoni , pozvana je policija koja pravi uviđaj ,jer vozilo je bilo razbijeno i nepokretno i prijavljeno otuđenje ,ali kazne Zagrebparkinga uredno su stavljane pod brisač. Dobio sam zapislik o krim .obradi.

Nakon nekog vremena kao vlasnik vozila dobivam ovrhu od Javnog bilježnika ,na koju se žalim ,i počinje građanska parnica sa Zagreb parkingom , naravno šaljem im potvrdu VII Pu da je vozilo bilo ukradeno ,uz potvrdu i krim. zapisnik.

Na pripremnom ročištu vježbenica se iznenadila da postoji potvrda o otuđenosti, prilažem potvrdu i mislim tu je kraj, ali sudkinja unatoč potvrdi utvrđuje ,da ipak auto nije ukraden jer nema krim. zapisnika i naravno kriv sam, Zagrebparkingu sam poslao na mail ,2016 g ,potvrdu i krim .zapisnik koji su zatajili , žalba na Županijski sud i naravno opet sam kriv i moram platiti oko 7000 kn jer ipak je to prva zona, pitam se dali su me izigrali sudkinja ,na Općinskom sudu u Zagrebu ,sudac Županijski sud u Zagrebu i sve je bilo gotovo u roku od 4 mjeseca.

Molim pomoć savjet ,niti kriv ,niti dužan, a ovrha kuca na vrata, Zahvalan na svakom savjetu kaj dalje ???  

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija