Jump to content

Izmijena postojeće građ. dozvole


Rradeven

Preporučene objave

Pozz, ja imam važeću grad dozvolu (koja je izdana 82) tu je započeta gradnja (zidovi samo). Tu je stalo, ja bi sada to nastavio graditi, sve provijerio i mogu uredno nastaviti ali po projektu iz 82, sto naravno ne bi htio, napravio bi Neke Izmjene, dozvola je Izdana za P+K 10x10 a ja bi napravio p-60m2 a kat cca 80m2 (posto je parcela na kaskade,da sad ne kompliciram i dodatno ne obj kako i sta) znaci to sve u(manjim)gabaririma od dozvole izdane, SVE ZNAM DA MORAM MIJENJATI DOZVOLU jer mjenjam project,to ne pratim ga. Ali me zanima da nastavim gradnju (znam da Sam izlozen riziku)  I zavrsim kako Sam zamislio (novi projekt cu unaprijed napraviti) pa me zanima kad to napravim Kakve ,,probleme,, mogu imati i sta mi je ciniti. Moj plan je u konacnici predati I srediti papire do uporabne dozvole-naravno.

unaprijed zahvaljujem

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Prije 4 minuta, slavko1941 je napisao:

Sve znate! I nitko vam neće dati savjet da gradite po svojem i istovremeno  tražite izmjenu projekta. Dobro ste zamislili, ali nije baš sve tako jednostavno ne predaju se papiri u konačnici nego na početku, a do uporabne dozvole još je dalek put.

Hvala na odg, samo me zanima kada to sve napravim, koji su ,,problemi,, i sta me sve ceka, to me jedino zanima.

Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija