Jump to content

Ulazak u prostor radi dohvata cijevi za vodu


Grabarić Imbra

Preporučene objave

Osoba 1 živi u etažiranoj kući u svojem prostoru zajedno s braćom koji su svaki u svojem dijelu. Osoba 1 želi odvojiti vodomjer da ga ima samo za sebe. Iz gradskog vodovoda ugradili su joj vodomjer u šaht (za 2800 kn) i svaki mjesec plaća paušal od 36 kn za vodu iako svoje vode nema, tj. ne troši. Da stvar bude gora osoba 1 uopće nema vode u svojem stanu, dakle više niti preko zajedničkog brojila, jer je osoba 2 (jedan od braće) vjerojatno zatvorila ventil. A ventil je zatvoren u prostoriji koja je u vlasništvu osobe 2 i koja ne dozvoljava pristup unutra, a što bi bilo potrebno i majstoru da bi on presložio cijevi na način da osoba 1 dobije pristup vodi i to preko svojeg ugrađenog vodomjera koji za sad ne koristi. 

Kakav sudski postupak se može voditi da bi se stranci omogućio ulazak u prostoriju koja nije u njenom vlasništvu, ali je takav ulazak nužan da bi se mogla priključiti na vodovod?

Hvala na odgovoru.    

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija