Jump to content

Prevara i krivotvorene poslovne i porezne knjige


lutherus

Preporučene objave

Pred par mjeseci sam dobio ovrhu u iynosu 40 000kuna od firme sa kojom nikad nisam posloval.

Slučaj sam prijavio nadležnom državnom odvjetništvu kojeje podiglo prijavu kaznenog dijela.

4 mjeseca nakon prijave polocija je obavila samnom razgovor te inspektor nije uzeo dokaznu dokumentaciju jer " trenutno nije potrebna budemo vas zvali". Nisu nikad. Danas, 3 mjeseca nakon razgovora u policiji dobio sampismo od DORH-a da se optužba odbacuje jer ja nisam predao nikad dpkazni materijala a dolumentacija koju je predao optuženik nije krivotvorena iako email adresa koja se navodi u kopijama mailova nije moja te broj iz sms poruka nije moj no DORH je to prihvatio kao valjanu dokumentaciju. Ovrha je provedena te je meni oduzeto 40 000kuna putem krivotvorene dokumentacije koja ima pečat odvjetničkog ureda iz Zagreba koji se ne nalazi na popusu odvjetničke komore a na toj adresi se nalazi kemijska čistoinica u Zagrebu. Moja pitanja su koja su moja prava? dal ja ikako mogu dobiti natrag svoj novac? Dal imam pravo na odštetu od države? Kako je moguće da DORH krivotvorenu dokumentaciju prihvazti kao valjanu? Kako je moguće da sud prihvati ovrhu nepostoječeg odvjetničkog ureda? Dal se imam pravo žaliti, gdje i kome? Iskreno razočaran sam u Hrvatski pravosudni sustav te ozbiljno razmišljam da odselim i odreknem se državljanstva.

 

uređeno: od lutherus
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

U roku od 8 dana preuzmite kazneni progon kao oštećenik kao tužitelj, angažirajte odvjetnika ako mislite da nećete moći sami zastupati optužbu, u tom predmetu tražite da se saslušaju svjedoci, predajte dokumentaciju i sl. Ipak, teško je zamislivo da se netko jako dugo nekažnjeno predstavlja kao odvjetnik i da ga se već nije pričepilo negdje na neki način, no pretpostavljam da je sve moguće.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija