Jump to content

Privremena odluka centra za socijalni rad


king7

Preporučene objave

Pozdrav

Supruga je podnijela za razvod. Imamo dijete od 18 mjeseci. Dijete je kod mene. Supruga ima psihickih problema i ne smijem joj dati dijete da ga nosi. Iz centra kazu da oni mogu donijeti privremenu odluku da ona nosi dijete. Ja samo pitam sta ako ja ne postujem tu odluku jer zaista joj ne smijem dati dijete jer postoji velika sansa da ce mu nauditi.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Hvala na odgovorima. Suradjujem ja i oni su upoznati sa svim okolnostima. Nisu oni jos donijeli nikakvu odluku. Medjutim rekli su mi da bi mogli donijeti. Ja se pitam sta uciniti ako oni donesu takvu neku odluku da ona moze nositi dijete jer ja znam sa sigurnoscu da je to katastrofalno za bebu. Naravno da bih se zalio ali na kraju ako i to ne bi uspjelo kakve posljedice su za mene ako ne bih mogao ispostovati njihovu privremenu odluku. Sa suprugom je nemoguc bilo kakav dogovor jer ona ima neke svoje vizije i nikako ne razmislja u pravcu dobrobiti za bebu itd.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija