Jump to content
king7

Privremena odluka centra za socijalni rad

Preporučene objave

Pozdrav

Supruga je podnijela za razvod. Imamo dijete od 18 mjeseci. Dijete je kod mene. Supruga ima psihickih problema i ne smijem joj dati dijete da ga nosi. Iz centra kazu da oni mogu donijeti privremenu odluku da ona nosi dijete. Ja samo pitam sta ako ja ne postujem tu odluku jer zaista joj ne smijem dati dijete jer postoji velika sansa da ce mu nauditi.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Dok smo bili zajedno skroz se neadekvatno ponasala sa bebom konstantno je neko morao biti da nadzire. Imala je ozbiljne epizode totalnog bunila i na momente agresivnog ponasanja. Vec se godinu lijeci u centru za mentalno zdravlje kod psihijatra ide.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

U tom slučaju je stručnjak, specijalista upoznat sa svim okolnostima, a samim tim i CZSS ima dovoljno izvora informacija za svoje daljnje postupanje. Pokušajte surađivati, jer CZSS se ne bi upuštao u ovakve radnje da nema osnove za njih tj. da nisu u interesu Vašeg djeteta.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Hvala na odgovorima. Suradjujem ja i oni su upoznati sa svim okolnostima. Nisu oni jos donijeli nikakvu odluku. Medjutim rekli su mi da bi mogli donijeti. Ja se pitam sta uciniti ako oni donesu takvu neku odluku da ona moze nositi dijete jer ja znam sa sigurnoscu da je to katastrofalno za bebu. Naravno da bih se zalio ali na kraju ako i to ne bi uspjelo kakve posljedice su za mene ako ne bih mogao ispostovati njihovu privremenu odluku. Sa suprugom je nemoguc bilo kakav dogovor jer ona ima neke svoje vizije i nikako ne razmislja u pravcu dobrobiti za bebu itd.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama
, king7 je napisao:

Ja se pitam sta uciniti ako oni donesu takvu neku odluku da ona moze nositi dijete jer ja znam sa sigurnoscu da je to katastrofalno za bebu.

Možete li malo pojasniti, što mislite pod ovim ˝da ona može nositi dijete˝? I u kojoj fazi Vam je postupak razvoda braka?

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite svoj korisnički račun na ovoj stranici. Lako je, potpuno besplatno i trajno!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad
×