Jump to content

Oduzimanje vozila i krađa mobitela


shone

Preporučene objave

Molim vas za savet pomoc, pre deset dana oko 21h u pijanom stanju ugledao sam auto parkiran i otkljucan sa kljucem u bravi, usao sam u auto i tako pijan vozio se po gradu, ostavio sam auto ispred jedne zgrade ali sam iz auta izneo mobilni telefon. Auto su pronasli posle sat vremena. Posle deset dana nenkako je policija dosla do broja telefona moje majke, te su je zvali na razgovor u policiju. ubrzo dok je ona bila tamo zvali su i mog brata. onda je poziv usledio i meni i javio se inspektor koji mi je rekao ako nedodjem do policije necu mi pustiti ni majku ni brata. nisam otisao. njih su pustili i oduzeli su taj mobilni telefon koji sam uzeo. zakazali su mi vidjenje za sledeci dan uz pretnju ako se nepojavim da ce izdati poternicu. ja iz neimanja novca za advokata a i iz straha osd policije nisam otisao to jutro. Vec sledeceg dana inspektori su dosli na gajbu da me traze. Ako se odlucim da odem da li imaju pravo da me zadrze u policiji i stave u pritvor. Molim vas za bilo koji savet jer neznam sta da uradim, padaju mi svakakve ideje na pamet tipa da bezim preko granice itd

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Postupci su vjerojatno slični, ali ne znam koliko slični...

U RH bi za tobom raspisali potragu, po pronalasku bi te ispitali i priveli državnom odvjetniku, pa bi se odlučivalo hoćeš li na slobodu ili u istražni zatvor. Bježanje bi ti bila otegotna okolnost, ali eventualni istražni zatvor ne bi ovisio samo o tome. Ako se dogodilo ovako kako navodiš, tj. da nisi imao namjeru ukrasti auto, nego se samo poslužiti, a usput si ukrao mobitel, najvjerojatnije bi nakon postupka u policiji bio pušten na slobodu.

U principu, ako si tu negdje i nisi pobjegao preko granice (pa da se skrivaš godinama), bolje ti se javiti i riješiti to, nego čekati da negdje padneš. I obavezno doći s odvjetnikom.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • drot13 je promijenio naziv u Oduzimanje vozila i krađa mobitela

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija