Jump to content

Komunalni doprinos legalizacija


Meamee

Preporučene objave

Pozdrav, dobila sam rjesenje za placanje komunlnig doprinosa za kucu koju smo legalizirali..e sad pise da cemo dobiti popust od 25% ako platimo u roku od 15dana od dana izvrsnosti tog rjesenja...e moje pitanje je kad rjesenje postaje izvrsno? U uputi o pravnom lijeku pise da je dopustena zalba u roku od 30dana od dana dostave..dostavljeno je 9.12...da li sam dobro shvatila da rjesenje postaje izvrsno nakon isteka roka za zalbu,u mom slucaju nakon 30dana od dana dostave sto bi bilo recimo 8.1.i plus ovih 15dana roka od dana izvrsnosti sto bi znacilo da je kranji rok za placanje sa popustim cca. 23.1.2020...ili sam totalno u krivu..pliz pomozite

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Prema Zakonu o općem upravnom postupku žalba ima odgodni učinak ako zakonom nije drugačije određeno. Nadalje, prvostupanjsko rješenje postaje izvršno istekom roka za žalbu ako žalba nije izjavljena, dostavom rješenja stranci ako žalba nije dopuštena, dostavom rješenja stranci ako žalba nema odgodni učinak, dostavom stranci rješenja kojim se žalba odbacuje ili odbija, danom odricanja stranke od prava na žalbu te dostavom stranci rješenja o obustavi postupka u povodu žalbe.

Prema navedenomu a u svezi sa vašim upitom rješenje bi postalo izvršno danom isteka roka za žalbu ako žalba nije izjavljena.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija