Jump to content
Meamee

Komunalni doprinos legalizacija

Preporučene objave

Pozdrav, dobila sam rjesenje za placanje komunlnig doprinosa za kucu koju smo legalizirali..e sad pise da cemo dobiti popust od 25% ako platimo u roku od 15dana od dana izvrsnosti tog rjesenja...e moje pitanje je kad rjesenje postaje izvrsno? U uputi o pravnom lijeku pise da je dopustena zalba u roku od 30dana od dana dostave..dostavljeno je 9.12...da li sam dobro shvatila da rjesenje postaje izvrsno nakon isteka roka za zalbu,u mom slucaju nakon 30dana od dana dostave sto bi bilo recimo 8.1.i plus ovih 15dana roka od dana izvrsnosti sto bi znacilo da je kranji rok za placanje sa popustim cca. 23.1.2020...ili sam totalno u krivu..pliz pomozite

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Prema Zakonu o općem upravnom postupku žalba ima odgodni učinak ako zakonom nije drugačije određeno. Nadalje, prvostupanjsko rješenje postaje izvršno istekom roka za žalbu ako žalba nije izjavljena, dostavom rješenja stranci ako žalba nije dopuštena, dostavom rješenja stranci ako žalba nema odgodni učinak, dostavom stranci rješenja kojim se žalba odbacuje ili odbija, danom odricanja stranke od prava na žalbu te dostavom stranci rješenja o obustavi postupka u povodu žalbe.

Prema navedenomu a u svezi sa vašim upitom rješenje bi postalo izvršno danom isteka roka za žalbu ako žalba nije izjavljena.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite svoj korisnički račun na ovoj stranici. Lako je, potpuno besplatno i trajno!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad
×