Jump to content
polajne11

Prijetnja advokatima

Preporučene objave

Molim za savjet: moja nova djelatnica,nastojala me na sve moguće načine zavoditi.Istina dopadamo se obostrano.Tako da sam ju mailom pozvao na kavu,gdje smo ugodno pričali.Kaže da je zauzeta,tako da se distancirao od nje.Ona je nastavila pokazivati interes zavodnički.Tako a sam poslao mail dase ađemo na kavi i eventualno da uzmem apartman.Drugi dan nije došla na posao i traži da joj odmah isplatim za rad čitav mjesec,iako je radila samo jedan tjedan.I da če obavijestiti svoje avokate.Zanima me kakve mogu imati posljedice radi poslanog maila.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Ako ste oženjeni, onda posljedice od svoje gospođe. Inače, Vi biste bili žrtva kaznenog djela iznude od strane Vaše djelatnice, pa predlažem da ju obavijestite da ćete je prijaviti policiji zbog iznude i da odustane (pretpostavljam da Vam je prijetila nekim zlom ako joj ne isplatite cijeli mjesec plaće). Međutim, ako ste djelatnicu spolno uznemiravali ili se nametljivo ponašali, tada se možete bojati kaznene prijave. Međutim, teško je ocijeniti kako ste se ponašali samo iz Vašeg opisa.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Stvarno,prijeti se da će pokazati 2 maila mojoj kčerki.Troši radi autoimune bolesti drogu ,3 x na dan,tako da sam joj rekao nakon prijetnje  ,da ne bi smjela voziti auto i obavljati takav posao.Da će možda nekoga zanimati,kako zavodi drogirana....Osim prijedloga za iznajmljivanje stana nije bilo spolnog uznemiravanja.Izvinuo sam se ,ali to njoj nije dovoljno...Prema ugovoru moram platiti za rad 1 u mjesecu ,a ona traži za 7 dana rada ,odmah plaču....

 

U stvari, napisao sam u poruci,da popijemo čaj u kafiću i kada je odgovorila sa OK,da vidim kako ona kuha čaj ,da ću uzeti  apartman.Tu nije bilo spolnog uznemiravanja.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite svoj korisnički račun na ovoj stranici. Lako je, potpuno besplatno i trajno!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad
×