Jump to content

Pracenje dana blokade


skatana

Preporučene objave

Pozdrav svima!

Imam jedno pitanje i molila bi nekoga tko zna da mi odgovori. Na primjer ja sam jamac sestri po kreditu koji plaćam negdje od 2007 godine. U invalidskoj sam mirovini i zbog otežanog  kretanja sam izabrala da mi se mirovina donosi kuci( postar). Nemam tekući račun otvoren niti u jednoj banci. Kako se moj slučaj tretira jer nisam dobila ponudu za stečaj kao ostali blokirani. Jer se ona veže  na dane u blokadi koliko sam razumjela. Osim toga nakon ovog kredita koji plaćam, još sam joj jamac na jednom koji kad se ovaj izađe bude opet pao na moja leđa.  Jer mogu učiniti nešto da izbjegnem taj drugi? Obratit se sudu jer taj je isto iz 2007 i po rješenju o ovrsi traženo je da mi se obustavlja tada trećina mirovine koja je bila več zauzeta prvim kreditom. Radi se o kreditima od Zanatsko štedne unije i kamate divljaju. Negdje sam pročitala da bi ovrhovoditelj nakon tri mjeseca bezuspješne naplate pri jednoj vrsti sredstava u ovom slučaju mirovine,trebao od suda traziti promjenu  sredstva naplate poput nekretnina,pokretnina i slično. Ili je to neka druga priča koja nema veze s mojim slučajem. 

Hvala svima,lp

 

uređeno: od skatana
Greška u pisanju nekih slova,samovolja mobitela😊
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prije 1 sat, skatana je napisao:

Nemam tekući račun otvoren niti u jednoj banci. Kako se moj slučaj tretira jer nisam dobila ponudu za stečaj kao ostali blokirani. Jer se ona veže  na dane u blokadi koliko sam razumjela.

Na koji način Vi otplaćujete ovaj kredit, dobrovoljno ili prisilno, ako je prisilno opet na koji način?

prije 1 sat, skatana je napisao:

Jer mogu učiniti nešto da izbjegnem taj drugi?

Kako znate da Vas čeka otplata i ovog kredita, zato jer je zaveden u red čekanja negdje ili?

prije 1 sat, skatana je napisao:

Negdje sam pročitala da bi ovrhovoditelj nakon tri mjeseca bezuspješne naplate pri jednoj vrsti sredstava u ovom slučaju mirovine,trebao od suda traziti promjenu  sredstva naplate poput nekretnina,pokretnina i slično.

Ovo ne bi bila točna informacija.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija