Jump to content

Zaštita djeteta


markerik

Preporučene objave

u školi (osnovna) postoji učenik spretan u verbalnom maltretiranju na što moje djete i druga njemu vrate naguravanjem i sl. Mi roditelji naravno upozoravamo svoju djecu da to ne smiju i sada nam se vraća kontra efekt oni su toliko od toga djeteta                iz maltretirani da mu namjerno rade spačke, moje djete inzistira da ide u drugu školu Kako da zaštitim svoje dijete kojoj ustanovi da se obratim (od škole pomoći nema) a roditelji prvog spomenutoga učenika vjeruju samo njemu, čak ni učiteljici, a vrlo du bogati pa nažalost novcima još uvijek se sve može kupiti. Molim za savjet 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ukoliko ste u mogucnosti, udovoljite djetetu i prebacite ga u drugu skolu. Dok cekate da skola odreagira i na neki nacin pokusa rijesiti problem, vase dijete samo moze upasti u jos veci problem pa posljedicno jos  i da bude kriv jer je "spacke" lakse dokazati i lakse je na njih ocekivati reakciju, nego na verbalno zlostavljanje koje nitko nece uzeti "za ozbiljno". 

Izvucite dijete da se makne i od reakcije kakvu trenutno provodi s drugima jer ga to moze povuci i u neko lose drustvo, a i ako se lose osjeca u toj sredini, ne otezavajte mu insistiranjem da se svakodnevno bori sa stvarima koje mu odvlace paznju od pracenja nastave i onog cemu bi skola trebala da mu posluzi u zivotu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija