Jump to content
markerik

Zaštita djeteta

Preporučene objave

u školi (osnovna) postoji učenik spretan u verbalnom maltretiranju na što moje djete i druga njemu vrate naguravanjem i sl. Mi roditelji naravno upozoravamo svoju djecu da to ne smiju i sada nam se vraća kontra efekt oni su toliko od toga djeteta                iz maltretirani da mu namjerno rade spačke, moje djete inzistira da ide u drugu školu Kako da zaštitim svoje dijete kojoj ustanovi da se obratim (od škole pomoći nema) a roditelji prvog spomenutoga učenika vjeruju samo njemu, čak ni učiteljici, a vrlo du bogati pa nažalost novcima još uvijek se sve može kupiti. Molim za savjet 

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Ukoliko ste u mogucnosti, udovoljite djetetu i prebacite ga u drugu skolu. Dok cekate da skola odreagira i na neki nacin pokusa rijesiti problem, vase dijete samo moze upasti u jos veci problem pa posljedicno jos  i da bude kriv jer je "spacke" lakse dokazati i lakse je na njih ocekivati reakciju, nego na verbalno zlostavljanje koje nitko nece uzeti "za ozbiljno". 

Izvucite dijete da se makne i od reakcije kakvu trenutno provodi s drugima jer ga to moze povuci i u neko lose drustvo, a i ako se lose osjeca u toj sredini, ne otezavajte mu insistiranjem da se svakodnevno bori sa stvarima koje mu odvlace paznju od pracenja nastave i onog cemu bi skola trebala da mu posluzi u zivotu.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite svoj korisnički račun na ovoj stranici. Lako je, potpuno besplatno i trajno!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad
×