Jump to content

Pottvrda o stradavanju


a sto sada

Preporučene objave

Pozdrav braniteljima i onima koji to nisu.

Molim pomoc i sugestiju vezano uz problem koji cu dolje opisati.

U mjesecu Lipnju prosle godine nakon vjestacenja pred ZOSI Split Gdje mi je priznat status HRVI 30% na osnovu PTSP-a vjestacen sam i sa osnovu ozljede/stradavanja 1995 godine tijekom boravka izobrazbe u vojnom ucilistu KOV-a Jastrebarsko,naime tamo sam dozivio stradavanje i pretpio ozljede kraljezniceza sve imam dobru i originalnu med dokumentaciju iz ZG bolnica od istog doba kada sam vozilom prve pomoci ucilista prebacen na daljnje preglede..

Nakon vjestacenja receno mi je da imam dobre papire  ali da mi ne mogu dati postotak jer nemam potvrdu o stradavanju,i sada krece borba sa vjetrecnjacama,u vojnom arhivu ne postoji dokumnetacija iz tog razdoblja,vojni arhiv ne zna gdje bi mogla biti pohranjena ista.Meni ta i takva potvrda treba da dobijem status HRVI odmah i trajno..

Zanima me dali je netko imao slicnih problema i sto je napravio da dode do slicne potvrde  ili netko tko bi mogao znati kome se dalje obratiti u cilju dobivanja iste.Ili sto ako ne mogu dobiti istu a imam nalaze za opisani dogadaj..Vijenio bih svaki dobar savjet i preporuku.

 

ZDS

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija