Jump to content

ovršni prijedlog


mateo0201

Preporučene objave

Poštovani, Dobio sam riješenje o ovrsi za neplaćeni račun HT-a iz 2. mjeseca 2019. godine. Gospoda iz EOS Matrixa d.o.o mi je prvo uručila obavijest o  ustupanju potraživanja, da bi me kontaktirali iza toga i rekli da platim navodno neplaćeni račun u iznosu od 99,00 kn. Međutim, objasnio sam lijepo operateru  da je došlo do greške i da sam taj račun za 2, mjesec platio preko internetske aplikacije i da imam  dokaz za to. Poslao sam dokaz na zahtjev operatera  na Viber i rekli su da će mi se javit za dva dana. Nitko mi se nikad više nije javio da bi mi 23.12.2019. godine na adresu stigao ovršni prijedlog i cifra od cca 350 kn koje zahtjevaju da platim u roku 8 dana. Ovim bih Vas putem molio ukratko da mi objasnite što da radim, s obzirom da imam sve crno na bijelo? Zahvaljujem! Mateo

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uložite prigovor na zaprimljeno rješenje o ovrsi, ako se ono odnosi na glavnicu od 99,00 kn koliko je taj račun iznosio, a ostatak do 350,00 kn su troškovi postupka. U prigovoru osporavajte njihovo potraživanje u cijelosti s obzirom da je dug pravovremeno podmiren i priložite dokaz u prilog ove tvrdnje. Prigovorom tražite da se postupak hitno obustavi po čl. 72. st. 2. Ovršnog zakona i da Vam se dostavi rješenje o obustavi. Sve šaljete preporučeno i s povratnicom javnom bilježniku koji Vam je i dostavio rješenje o ovrsi, i to u roku od 8 dana računajući od dana zaprimanja rješenja o ovrsi. 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija