Jump to content

Probne tablice


Yokohama

Preporučene objave

Nisam našao odgovor u vezi mog pitanja pa otvaram temu.

Tražio sam na stanici za tehnički pregled probne tablice. Auto je uredno odjavljen i potpisan kupoprodajni ugovor između prodavatelja i kupca. Probne mi trebaju da auto vozim dan dva u svrhu probe i da odem do tehničkoga.

Djelatnica mi je rekla da to nije moguće nego trebam s autom doći na tehnički (bez ikakve reg i osig. ?!) i obaviti pregled (1,000 kn) da bi dobio 3 dana probne tablice.

Jel to stvarno tako ?

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Osobno sam prije 4 godine uzeo probne tablice na policiji, ali moraš imati važeću policu osiguranja, potpisat izjavu da su kočnice i volan ispravni i navesti relaciju kretanja. Na putu do tehničkog me sustigla policija vozili su se za mnom 5 kilometara i najvjerojatnije su provjeravali tablice (vidio sam u retrovizoru) i nije bilo nikakvog problema.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Za izdavanje pokusnih pločica za potrebe tehničkog pregleda (3 dana), vlasnik vozila potpisuje Izjavu kojom potvrđuje da vozilo ima ispravne uređaje za upravljanje i zaustavljanje.

 Vozila kojima se izdaju pokusne pločice, a prethodno su bila registrirana u RH, obvezno moraju biti prethodno odjavljena.

Vozilo neovisno o svrsi i vremenu za koje se izdaju pokusne pločice mora imati pripadajuću policu od auto odgovornosti, najmanje za razdoblje za koje se pokusne pločice izdaju. 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Prije dvije godine sam i ja uzeo probne tablice za jedan auto na tri dana platio osiguranje i tablice zajedno oko 130 kn i potpisao tu izjavu naveo relaciju i vozača..danas mi je rečeno da trebam s vozilom doći na tehnički, platiti (1 000 kn) da dobijem 3 dana probne !

Pitati ću na drugom tehničkom.. jel mi može drugi tehnički izdati probne ili je to vezano po mjestu prebivališta ?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija