Jump to content

Brisanje uslovne kazne


Irfan1234

Preporučene objave

Dobar dan 

Treba mi savjet 2008 godine sam dobio izgon iz italije koji sam iste godine preko firme i ambasade ponistio i dobio radnu dozvolu medzutim posto kod nas sve sporo ide 2010 godine je tek doslo da sam ja imo zabranu u nas mup na kojem pise da imam uslovnu kaznu od 5 mjeseci ali ne i kakve nego samo da je ublazena a i ne kako ublazena  normalno sve to na talijanskom jeziku i posto nasi nista ne razumiju a meni treba papir da nisam kaznjavan da bi predao za drzavljanstvo u italiji mup nezeli da mi ga izda cistog nega da sam Imao neku kaznu koju neznaju ni sta znaci kako i na koji nacin mogu to da ponistim uzevsi u obzir da je proslo 10 godina od izricanja kazne 

Ps sa suda sam dobio papir da se o meni nevodi nigdi i nikakv krivocni postupak u bosni i hercegovini 

uređeno: od Irfan1234
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pitanje je vezano uz BiH? Jer propisi susjeda nisu mi poznati.

Ako pokušavate ishoditi primitak u državljanstvo Talijanske republike i traži vas se Potvrda da se protiv vas ne vodi kazneni postupak u BiH ili Izvadak iz kaznene evidencije, ne vidim kakav bi utjecaj na dobivanje spomenute potvrde ili izvatka imala činjenica da ste u Talijanskoj republici bili osuđeni prije 10+ godina, osim ako je konkretna presuda talijanskog suda bila dostavljena nadležnim organima u BiH.

Čak i da je, opet postoji rok tzv. pravne rehabilitacije protekom kojeg se imate smatrati nesouđivanom osobom, a u ovom slučaju (prema RH propisima, vejrujem i vašim), taj rok je davno protekao.

Pokušajte se obratiti Ministarstvu pravosuđa sa molbom za pomoć u rješavanju problema.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija