Jump to content

Pravo na stipendiju


dora.

Preporučene objave

Zanima me, ako se dobije gradska stipendija može li se koristiti i crkvena pomoć kao stipendija? Jer crkva kao ustanova ne pripada tim organima koji daju zapravo stipendiju poput gradske, županijske, državne i braniteljske ustanove koje daju stipendiju. Crkva je vjerska ustanova ipak na kraju krajeva i to po meni ne bi trebalo biti isto kao ostali navedeni organi za davanje stipendija. Imate li Vi ikakvog iskustva po tom pitanju? Jer svaka kuna mi treba budući da mi je otac teško bolestan i moji roditelji me ne mogu financirati.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ukoliko u uvjetima natjecaja za gradsku stipendiju ne stoji da ne smijete primati stipendiju iz drugih izvora, nema zapreke da vam se stipendija odobri. S druge strane, crkvena pomoc nije stipendija, ukoliko oni to sami ne naglase kao razlog uplate. Vi kao stipendista mozete neoporezivo primati do 1750,00 kn mjesecno ili do 15.000 kn godisnje. 

Sve ovisi na koji nacin vam crkva zeli pomoci.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija