Jump to content

Cjenik i uplate iz Srbije za prodane usluge


dulbamboocha

Preporučene objave

Pozdrav svima. Imam otvoren paušalni obrt za web dizajn usluge i oglase na mojim portalima, nisam u sustavu PDV-a i naplatu svojih usluga vršim isključivo transakcijskim putem tj. uplatom na žiro račun obrta. Htio bih svoje usluge objavljivanja oglasa na portalima proširiti i na Srbiju tj. napraviti portal za oglase prilagođen za njih. Interesira me u kojoj valuti da postavim cjenik, da li u dinarima ili u eurima? Odnosno da li mogu primati uplate na žiro račun obrta u drugoj valuti osim naših kuna? Najlogičnije bi mi bilo da eventualni klijenti mogu platiti u svojoj valuti tj. u dinarima, da ne moraju pretvarati dinare u eure ili u kune, ali ne znam kako to ide za poreznu, ne bih želio da budem u nekom poreznom prekršaju ili sl.  Molim za savjet. Hvala unaprijed svima

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

To je bankovno pitanje, ako Vaš poslovni račun ima deviznu partiju (dio), klijenti će Vam plaćati u dinarima, a Vi ćete ih pretvarati u kune. Što se tiče oglašavanja, i meni je najlogičnije, i vjerojatno je tako predviđeno i propisima Srbije, kao i kod nas, da se poslovi ugovaraju u valuti zemlje gdje se oglašavate i odakle je klijent, meni je to također logično.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija