Jump to content
sar

ovrha zbog ne predavanja kartice poreza na dobit u doo

Preporučene objave

sar    0

direktor sam firme od 6.12.2016. a prokurist je osnivac firme i problem nastaje kada su mi pocele stizati ovrhe za period 2010. do 2017.zbog ne predavanja obrazca poreza na dobit za period kada opce nisam radila niti sam bila direktor. tu nastaje problem , odlazim u finu da trazim ispis svih ovrha koje sam platila a oni me salju u moju banku a u banci dobivam odgovor da je fina nadlezna za to i jednostavno ne znam kako da dokazem te ovrhe koje sam naravno dobila postom kao najavu. i pitanje zasto se meni sjela ovrha za period kada nisam ni radila ni bila direktor? kome da se obratim da dobijem svoj novac odnosno kako da dokazem te ovrhe jer mi u fini kazu samo OVRHA POREZNE UPRAVE

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Što ste točno dobili poštom i što ste poduzeli po pitanju tih preuzetih pismena? Na pitanje zašto ste ovršeni baš Vi, trebalo bi vidjeti što piše u toj preuzetoj pošti kao obrazloženje. I kada su te ovrhe zaprimljene na Fini (bitan je točan datum radi Vašeg daljnjeg postupanja)?

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Postoji mogućnost da se radi o prekršajnoj kazni za nepredavanje obrasca za porez na dobit, za Vas kao odgovornu osobu i za d.o.o.o., koja nije bila plaćena u roku, pa je došlo do ovrhe (postoji mogućnost da Vam prokurist nije proslijedio te prekršajne kazne).

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite svoj korisnički račun na ovoj stranici. Lako je, potpuno besplatno i trajno!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad
×