Jump to content

Za Mrljavca dragovoljac 1991.


anonimno

Preporučene objave

DRAGOVOLJAC OD 1991 GOD.OSOBNI ČIN:NATPORUČNIK .GOD.STAROSTI :35 INVALID 30% PRIVREMENO DO TRAVNJA 2007.GOD.(20% PTSP ,30% POGORŠANJE BOLESTI) IMAM PRIJAVU STRADAVANJA OD 03.08. 1995. GOD. OZLJEĐIVANJE ,(ODBAČEN OD DETONACIJE GRANATE) .U TVRTKOVOJ DOBIO PROFESIONALNU MIROVINU (neslužbena informacija)70% VOJNU 30% CIVILNU .U HV SAM OD 1991 DO 31.08 .2006.BEZ PREKIDA . UMIROVLJEN KAO DVO ,NESPOSOBAN ZA VOJNU SLUŽBU S PRAVOM NA INVALIDSKU MIROVINU . IMAM DOBAR RATNI PUT. KOLIKA ĆE MI BITI MIROVINA AKO NA REVIZIJI POTVRDE RJEŠENJE IZ TVRTKOVE .

AKO JE LOŠE NA KOJI NAČIN SE ŽALITI?

 

ZA SLOBODU SVOJU I DOMOVINE SVOJE!!!

UVIJEK SPREMNI!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Stisni Caps Lock. Sačekaj rješenje i ako nisi zadovoljan onda ćeš vidjeti, a i možeš pitati. Ratni put kažeš da je dobar ali to je tvoje mišljenje. Neslužbena informacija - pusti to i čekaj rješenje. Kako stvari kod tebe stoje ne izgleda to baš loše.

 

Ovo odbačen od detonacije granate: gdje? na bojišnici ili:

 

Stalno govorim i pišem da nije ratni put i ratni put isto.

 

:-?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Sadržaj ratnog puta- sadržaj. Ratni put na prvoj liniji obrane ili ratni put................................pa valjda shavaćaš da nije svačiji isti.

 

Kakvo je to pitanje? Koliko si dugo bio izložen neprijateljskoj vatri i egzistencijalnoj ugroženosti. Ne želim da se hvalim ali sada si me povukao za jezik i da vidiš moj ratni put to nikada ne bi pitao. Kada bi pročitao moj ratni put ......................?

 

Ali dosta o tome.

:bonk: :bonk:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nisam skonto ono ratni put i ratni put nije isto, ali sada sam shvatio, ti si time mislio reći da nije svačiji ratni put isti, ako na papiru piše ratni put, to ne mora značiti da to i je onaj pravi ratni put koji bi trebao biti kao takav iz samog naslova.

 

Naime, mislio sam da od dvoje ljudi svaki ima papir na kojemu piše ratni put ali kod jednoga od te dvoice to što piše ratni put ne mora i biti da je to pravi i zadovoljavajući ratni put. Netko je mogao imati ratni put provedevši cijeli rat u Zagrebu ili Čakovcu kao prometni policajac ( npr., čast svakome ) dok je na drugom papiru čovjek prošao skoro sva ratišta pod kišom granata i svega što ide uz to.

 

Mislio si ti, ako sam te dobro shvatio da je to isto kao i ono kada je na plotu bila okrugla rupa a netko je iznad rupe napisao pi... i jedan pametnjaković je gurnuo svog malog u rupu i našpranjio se .

 

Jel sam sada skonto !?

 

:-D:-D

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Hvala Mrljavac!

Odbačen od detonacije granate na bojišnici u slavnoj akciji OLUJA kao zap.pješačkog voda ne na prvoj crti obrane nego u napadnim djelovanjima (prošli prvu crtu). Ono 70%vojno 30%civilno je službeno iz Tvrtkove , a ratni put mi je pisao suborac iz satnije koji je napredovao malo više od mene (po svojim zaslugama),

Kolika bi onda bila mirovina sa ovih 70-30 ?

 

PS.imam još pitanja u svezi sa vojskom ,ali o tome drugi put (stambeno,raskid ugovora isl.).Mogu li o tome na ovom forumu ili nekom drugom?

Caps lock je sad OK!

Zahvaljujem unaprijed.

nisam više anoniman sad sam ETNAJ

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Kako god da izračunam pod najpovoljnijim uvjetima za tebe možeš dogurati do 4000-4100 ali nisam baš u to siguran. Moguće da sam negdje i pogriješio. Primjera radi jedan moj prijatelj je otišao sa činom poručnika u profesionalnu 50-50 i ima mirovinu 3200-3300 kuna. Ta je profesionalna malo "zaguljena" jer manji ti je faktor prilikom obračuna (0,80). Ako hoćeš probaj sam izračunati.Poslaću ti neke stvari na mail pa se bori sa izračunima.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija