Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

Sign in to follow this  
Anonimno

Povrat poreza

Preporučene objave

Molim vas da mi objasnite sve detalje, pravila i mogućnosti u ostvarivanju povarta poreza. Radim od 1.06. ove godine i imama plaću 3500 pa mi je svaka kuna bitna. Sad sam kupila naočale pa su mi izdali R1 na JMBG, pa sad neznam kamo bih s tim. A plaćam i autoškolu 4800 kn i pitala sam jel mi mogu dati R1, i mogu.

 

Pa me zanima, što i kako sada trebam napraviti?

Koliko povrata mogu uopće dobiti i za sto sve?

 

Dajte me informitajte, pleaseee

PUNO PUSA

Lady Svortz ;-);-)

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Imate pravo na povrat poreza samo za naočale, ne možete ostvariti povrat za autoškolu. Obzirom da ćete na kraju godine imati samo 6 mjeseci rada u tekućoj godini to znači da niste u mogućnosti iskoristiti cjelokupnu osobnu olakšicu. Iz tog razloga će vam se vratiti cjelokupni uplaćeni predujam poreza. Ako imate uzdržavane članove oni vam povećavaju osobni odbitak. Mislim da će vam se vratiti cjelokupni porez i bez prilaganja računa za naočale. Za detaljni obračun povrata morate pričekati dobivanje IP obrasca kojeg ćete dobiti do 31.01.2007. od tvrtke u kojoj radite. Tek tada se može napraviti konačni obračun povrata.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite svoj korisnički račun na ovoj stranici. Lako je, potpuno besplatno i trajno!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad

Sign in to follow this  ×