Jump to content

za mrnjavca


anonimno

Preporučene objave

Čovjeku je nick Mrljavac, pa popravi to....

 

A inače, premalo podataka si dao. Osim ranjavanja jel imaš još kakvih evidentiranih i liječenih bolesti, što radiš od 95 pa do sada, koliko radnog staža imaš i još milijun stvari... Najbolje će ti znati tvoj liječnik imaš li uopće elemenata za mirovinu, a odi i u lokalnu HVIDR-u kod pravnika ili nekoga sa svom dokumentacijom.

 

Ako si negdje u radnom odnosu i ne liječiš se konstantno, ne vjerujem da bi mogao u mirovinu, a i malo godina imaš - još se možeš i doškolavatii ili prekvalificirati ako više ne možeš raditi posao koji trenutno radiš (ako ga radiš). Ali teško je išta pametno reći uz ovako malo podataka....

 

Ako si malo pregledao forum mogao si vidjeti da se u mirovinu bez vrlo opsežne i višegodišnje liječničke dokumentacije zapravo i ne ide baš tako lako...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

CITAT : " a i malo godina imaš "

_________________________________________

 

A pitam ja vas ko je pitao tog čovijeka kada je bio u ratu koliko godina ima !!!???

 

Onda je bio još mlađi pa je bio dobar za topovsko meso, a sada je pre mlad, čuj malo godina ?!

 

S ovim ostalim djelom teksta ( odgovora ) se slažem.

 

Pozdarav svima, a ne samo njima.

 

 

:evil:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Sve u svemu prilično si mlad što ti je otežavajuća okolnost na vještačenju s obzirom da imaš 20% HRVI i to samo ranjavanje. To ne znači da ne možeš u mirovinu. Ako već nisi a pretpostavljam da nisi išao na liječenje zbog psihičkih problema vezanih za rat i ako misliš u mirovinu trebao bi se javiti svom liječniku da ti da uputnicu za psihijatriju i da započneš sa liječenjem od posljedica PTSP-a. Imaš stalnu invalidnost i to nemoj dirati već se liječi od posljedica PTSP-a vezano za domovinski rat i onda za 1,5-2 godine kada budeš odradio bar jednu dnevnu bolnicu i grupne psihoterapije kao i psihološko testiranje imaš veće izglede za ostvarivanje povoljnije mirovine sa općom nesposobnošću. Ipak si ranjavan, a to jako puno znači u odnosu na one koji idu samo na ptsp. U međuvremenu traži od svojih ratni put, potvrde o statusu dragovoljca_branitelja i ostalo jer to će ti trebati za mirovinsko. Kada sakupiš dovoljno liječničke dokumentacije vezano za PTSP onda predaj sve u mirovinsko (tvoj liječnik će to uraditi) i čekaj vještačenje.

 

Pozdrav.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija