Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

Sign in to follow this  
Anonimno

pravo na povrat poreza

Preporučene objave

Molim Vas pomoć, suprug radi u Zg a živimo na području od posebne državne skrbi. Za 2005 nije ostvario pravo na povrat poreza sa obrazloženjem da iz općine nije dobio potvrdu da tu boravi više od 185 dana godišnje, no na žalost iz općine nitko nije izašao na teren da to provjeri. A on dolazi doma svaki svaki vikend, svaki praznik, godišnji, bolovanje, ekstra slobodni dani, tako da ima i više od 185 dana. što nam je činiti? kako da to dokažemo? i što uraditi sa gospođom iz općine koja nikad nije izašla na terena da ispita stvarno stanje, jer kako može ne izdati potvrdu a da to prije ne provjeri???ili izdat? jer postoje pojedinci koji rade kako on a dobili su povrat poreza? kako općina može naplatiti odvoz smeća ako ga nema tko napraviti kad nije tu? Molim Vas savjet.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

ne znam puno o povratu poreza, ali ste me nasmijali. kakve veze ima povrat poreza sa smećem. milsim da bez obzira imali ovaj mejsec vreću smeća a slijedeći mjesec niti jednu, plaćate svaki mjesec određeni iznos. prema tome to je vaša dužnost.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite svoj korisnički račun na ovoj stranici. Lako je, potpuno besplatno i trajno!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad

Sign in to follow this  ×