Jump to content

herbalife


zvrka

Preporučene objave

ej ljudi, pozdrav. eto, započinjem opet temu o mršavljenju, ali sada sa herbalifeom. naime, moja rodica mene hoće udaviti sa time, pa kao smršavila bih uz orbija i ta "mela" kako ih ja zovem puno brže, što ja baš ne vjerujem. ja znam kako se mršavi, ali me eto zanima postoji li netko na ovom forumu da je probao herbalife proizvode? i kakav je učinak? znam da sam negdje pročitala na isto nekom forumu mršavljenja da je neka cura zaradila probleme s jetrom zbog korištenja herbalife proizvoda. voljela bih da se netko javi, čisto da komentiramo, a još i bolje ako je to netko probao. jer mi se sve čini da u početku to djeluje kao placebo efekt, a kasnije kao yo yo efekt. pozdrav svima

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 mjeseci kasnije...

Ja sam koristila njihove proizvode i super su tako da sam u međuvremenu postala njihov zastupnik tako da si mogu kupovat proizvode s popustom.

U nekih mjesec i nešto sam skinula 6kg (sasvim pristojno) i 10 cm u stuku.

poanta je da se topi samo masno tkivo jer tako inače djeluje prehrana obogaćena proteinima. Nisam imala nikakvih zdravstvenih problema, dapače osjećala sam se puna energije i elana.

Najtoplije preporučam

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Bok! Prva vježba u tibetancima je zvrkasta točnije vrtnja oko svoje osi u smjeru vrtnje cajgera i cajgerice na uri.Sve je odlično objašnjeno u tankoj knjižici -Fontana mladosti- od Petera Keldera.Dvadesetak godina vježbam pet,od šest,vježbi svaki dan i na ništ se nemrem požaliti.Zaboravi preparate za mršavljenje.Jedi puno voća i povrća te popi najmanje litru tekućine dnovno.Barem jednom tjedno gibaj po prirodi /maksimir,medvednic,jarun../ cipelcugom,rolama,bicom...Još malo pa bu za kupanje,a plivanje je najzdraviji sport.Želim ti puno znoja od tjelesne aktivnosti i puno vremena provedenog u prirodi. :-)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija