Jump to content

Esadu .. podstanar sam


anonimno

Preporučene objave

nemoj otvarati nove postove da moramo tražiti pitanje, ok.

bez obzira što si na popisu za dodjelu stana, nemoj čekati da te netko pozove da dođeš po ključ od stana.

gradsko poglavarstvo dužno ti je dati obavijesti o uvjetima kupnje stana a ako se prave grbavi neka to tvoja hvidra zatraži službenim putem, dakle ne možeš kupiti mačka u vreči.

isto tako moraš doći do saznanja da li se u tvom mjestu grade stanovi za branitelje jer to što stoji u zakonu o pravu na stambeno zbrinjavanje ništ, baš ništa ne znači. ako saznaš da su stanovi u gradnji, puštaj kanđe i nepuštaj, moraš biti dosadan....

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Cuj, Esade, citam ovaj i onaj prethodni post o stambenom zbrinjavanju pa mi nesto nije bas jasno.... Tamo je covjek napisao da mu se od cijene stana odbija, mislim, 40% jer je 40% hrvi. Ja sam vec prije malo kopao po toj temi pa nisam nasao nista slicno u vazecim propisima. Sto se tice oprastanja, oprasta se cijena komunalnih prikljucaka, odnosno ne ulazi u cijenu novosagradjenog stana, ali da ce ti netko samo tako otpisati 40% kredita ? Znam da visina kamatne stope ovisi o postotku invaliditeta ali nista vise....

 

Zanima me je li ta izjava o 40% odbitka samo pretpostavka ili mozda krivo iscitana iz zakona, ili ima nekog temelja? :-?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija