Jump to content

Kazna za parkiranje


anonimno

Preporučene objave

Parkirao sam vozilo ispred zgrade na trotoaru u neprometnoj ulici koja se proteže kroz naselje i nema veći prometni značaj. Uz sve zgrade u ulici svakodnevno se parkira na desetine automobila na isti način, jer parkiralište na pokriva sve potrebe. Alkoholizirani vozač oštetio je stražnji dio mog automobila. Policija je obavila uviđaj i za početak meni uručila kaznu od 400 Kn za nepropisno parkiranje. U tom trenutku iza i ispred mog vozila bili su deseci drugih automobila parkiranih na isti način i nitko ima naravno nije naplačivao kaznu. Žalio sam se na kaznu i pozvao se na Članak 82. stavak 2. koji kaže:

"Iznimno, od stavka 1. ovoga članka, na mjestima iz točke 11. ovoga članka, zaustavljanje je dopušteno ako je za kretanje pješaka ostavljeno najmanje 1,6 m širine na površini za kretanje pješaka, s tim da ta površina ne može biti uz rub kolnika." Žalba mi nije uvažena. Molim vas na koji način da postupim u ovoj situaciji? :-?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija