Jump to content

prometna nezgoda bez policijskog zapisnika


anonimno

Preporučene objave

skretala sam ulijevo na zeleno na semaforu sa strelicom za vrijeme jako gustog prometa i tramvaj me je udario neposredno iza vozackog mjesta tako da nisam s te strane mogla izaci iz auta (cijela strana je bila smrskana) i pritom udarila sam glavom u okvir. vozac tramvaja mi je rekao da je on imao prednost i pozvao ZET-ovo interventno vozilo. i oni su mi govorili da je moja greska i pitali da li da zovu policiju i hitnu. bila sam sva izvan sebe a u prometu je nastao zastoj pa sam rekla da ne treba vise nikoga zvati jer sam ionako ja kriva. uzeli su mi sve podatke i ja sam se odvezla doma.

kasnije tog dana sam otisla na hitnu jer me je glava boljela sve jace i nabavili smo sigurnosna pravila za ZET-ovce gdje pise da u slucaju velike materijalne stete obavezno moraju pozvati policiju radi zapisnika. takodjer smo se vratili na krizanje i vidjeli da kada je semafor otvoren za skretace ulijevo tada tramvaji imaju zatvoren semafor i izmedju svih faza semafora je dugacka pauza pa sam na stanici zalijepila obavijest da trazim svjedoke nesrece.

otisli smo na osiguranje ZET-a na procjenu stete na vozilu i imali smo izjavu svjedoka koji je vidio kad je ciji semafor bio otvoren, te izjavu s hitne da imam hematome na lijevoj strani glave. osiguranje je procijenilo potpunu stetu na autu i isplatilo nam je punu cijenu auta minus dijelovi koji se mogu prodati.

 

primila sam od prekrsajnog suda poziv u svojstvu okrivljenika!

zar oni ne znaju da mi je osiguranje isplatilo stetu? ili planiraju povuci isplatu? koliko od svega bi uopce bilo uputno da kazem na saslusanju? Da li da dodjem s braniteljem?

 

Puno hvala unaprijed i srdacan pozdrav!

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Prekršajni sud ne zanima što je sa osiguranjem...

Policiju isto tako..

 

Vi na sudu samoinicijativno ne spominjite da ste isplaćeni, već se branite da otklonite krivnju i ne dobijete kakvu sankciju...

Obavezno predložite tog svjedoka i svoju medicinsku dokumentaciju i sve ostalo što vam ide u prilog..

 

Možete to i sami, ali ako ocijenite da "nešto ne ide kako treba" angažirajte odvjetnika...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija