Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

Sign in to follow this  
Kike

Odvjetnička punomoć

Preporučene objave

Ako sam nezadovoljan odvjetnikom kojem sam dao punomoć vođenja predmeta, potpisom na obrazac na kojem je pisalo da mu ustupam prava vođenja predmeta u moje ime, kako mogu povući tu punomoć?

 

Je li dovoljno ići kod tog odvjetnika i zatražiti da mi dade original potpisanog obrasca ili treba napravit nešto više od toga?

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

odvjetnik nema kod sebe punomoć nego ju je dao sudu u spis.vi možete otići kod tog odvjetnika i reci mu da više ne želite njegove usluge,pa će on o tome obavijestiti sud i prestat će vrijediti njegova punomoć, ili možete osobno na sud poslati dopis u kojem ih obavještavate da on više nije vaš punomoćnik, pa će sud dalje sve dopise i pozive slati na Vašu adresu, a ne na njegovu

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

 

Morate otići kod odvjetnika, saopćiti mu da povlačite punomoć te potpisati potvrdu o otkazu punomoći i naravno tu potvrdu dobijete kao dokaz da taj odvetnik više nema prava da vas zastupa.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite svoj korisnički račun na ovoj stranici. Lako je, potpuno besplatno i trajno!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad

Sign in to follow this  ×