Jump to content

potvrda


deltacro

Preporučene objave

bok. molim da mi pomognete odgovorom ..sada još čekam na drugostupanjsko rješenje druga sam godina,pa vas pitam tko mi daje onu prijavu za hzzo za vještaćenje u mirovinskom ,da li to opet moj liječnik opće prakse podnosi taj zahtjev koji ja dostavljam za vještaćenje..mislim na zahtjev koji se predaje u mirovinsko za ponovno vještačenje jel to isto kao što je i prvi puta liječnik popunio,oni nemaju pojma kad sam upitao o tome .hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

nisam bas shvatio, ali ako ti moze pomoci:

 

ja sam dobio prvostupanjsko pa drugostupanjsko rjesenje od invalidske na godinu dana. s tim sam isao na mirovinsku i dobio sam mirovinu. sada mi izlazi godina od invalidske i zvao sam skrb i pitao sto sad, a zena mi kaze samo neka pokupim i iskopiram nove nalaze i sto imam i neka joj donesem - naglasak je na nove - jer se to sve prikljucuje tvom predmetu koji tamo postoji.

 

e, sad, kako ce biti dalje, jer opet cu nakon sto dobijem novo rjesenje od invalidske morati na mirovinsku, to jos ne znam, jos mi nije trebalo pa nisam pitao. uglavnom oni iz skrbi bi trebali znati sve i reci ti sto ti je za raditi pa pitaj njih...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

znaš kako je ,,dobro je što ima tu i normalnih ljudi koji znaju odgovor na pitanja nas koji smo bolesni,ja prznajem da sam zbunjen,živčan i to tko je normalan i zdrav razumije da je tako..a tablete mi pomognu prijatelju bar u mom slučaju.... :-D ma ne ljutim se ja ništa na tebe što ti napišeš da ne znaš što sam ja u stvari pitao,no ipak sam dobio odgovor što znači da pitanje i nije bilo baš toliko zbunjeno....bok. :misli:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija