Jump to content

visina mirovine


anonimno

Preporučene objave

Hrvatski branitelj,dragovoljac sa 24 godine efektive i činom razvodnika.HRVI od 10. mjeseca 2006.godine sa 30% invalidnosti privremeno na godinu dana.Trajno rješenje očekujem do kraja ovog ili početkom drugog mjeseca.Imam privremeno rješenje sa predujmom mirovine od 1969,20 kn.Nije mi određen postotak vojna/civilna i dali ću dobiti profesionalnu ili opću nesposobnost.U slučaju da dobijem 50/50 i npr. profesionalnu nesposobnost ili opću može li mi netko objasniti okvirno tj. približno visinu mirovine u oba slučaja?Hvala svima koji mi odgovore na ovo pitanje!gogi.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nagađaš o omjeru vojnog i civilnog djela mirovine, te još ne znaš da li ćeš imati opću ili profesionalnu nesposobnost. Nije da pametujem, ali teško ti odgovoriti, jer razlika je velika. Mogo bi biti jako razočaran, pa ćeš pljuvati po ovom forumu.

A danas ne bi zvali ne pismenim braniteljima, koji se ne znamo služiti ni najobičnijim kompjuterom, o izračunima mirovine ima najmanje preko 100 postova. Postoji i tablica za izračun mirovinee.

 

Ne odnosi se samo na tebe, ali svakodnevno postavi se isto te isto pitanje. Onda dobri Mrljavac, Esad ili netko drugi računaj. Prelistajte ranije postove, to će vam ujedno biti i radna terapija.

 

Ne želim nikog povrijediti niti biti grub, ali neke stvari možemo uz malo dobre volje učiniti i sami za sebe. Ako baš zapne, onda razumijem, ali ovako napamet, nije pametno vršiti izračun mirovine, može vas dovesti samo u situaciju da više nikome ne vjerujete. :priest:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pretpostavljam da se pitanje i odgovor ispod njega odnose na ovaj topic.

 

Molim vas da za jednu te istu temu odnosno pitanje ne otvarate nove teme vec stisnete tipku reply.

 

 

Preselio urednik:

 

objavio:

Anonimno

 

visina mirovine

Da li se taj iznos pridodaje ovim 1969,20 kn?gogi.

 

Objavio

Anonimno

 

Re: visina mirovine

Ovo šta sada dobivaš to ti je privremeno ili akontacija. Kada dobiješ trajno rješenje bit će ti isplaćena razlika ili zaostatci između privemenog i trajnog rješenja.

A sada sjedi i čitaj ostale forume pa ćeš puno više sam skužiti svu tematiku.

 

 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija