Jump to content

PTSP u BiH


dsemovca

Preporučene objave

 

Vukušić: BiH o PTSP-u treba učiti na greškama iz Hrvatske

Pomoćnik hrvatske ministrice obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Herman Vukušić pozvao je bosanskohercegovačke vlasti da se uče na pogreškama Hrvatske prema braniteljima koji su oboljeli od Posttraumatskog stresnog poremećaja (PTSP)

 

MOSTAR - 'BiH bi se trebala učiti na pogreškama Hrvatske', rekao je Vukušić na okruglom stolu o PTSP-u kojega je u subotu u Mostaru organizirala novoosnovana udruga oboljelih hrvatskih branitelja iz BiH. Vukušić je dodao kako su branitelji bili dva puta žrtve, prvi put kada su oboljeli a drugi put kada ih je država zaboravila. Dodao je kako je među 1600 branitelja koji su počinili samoubojstvo u Hrvatskoj veliki broj bolovao od PTSP-a.

 

 

Vukušić je podržao rad udruge hrvatskih branitelja iz BiH oboljelih od PTSP-a, prenoseći riječi potpore ministrice Jadranke Kosor. Na skupu u Mostaru bio je i glavni tajnik nacionalne udruge oboljelih od PTSP-a Tihomir Preščec te predstavnici udruga iz više hrvatskih gradova, poput Dubrovnika, Splita i Sinja.

 

Dobro da barem prizna, ali što to vrijedi, liječnička povjerenstva i komisije HZZMO ne smiju čitati ovakove članke.

 

 

 

:-o:-o:-o:-o:-o:-x:-x

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ko će ti to dat,za musl.si neprijatelj a hrvati idu njima na jasle u Sarajevo,i šta sad ?Mene čudi samo što naše institucije poput kojekakvih komisija i vještaka nemaju popis postrojbi koje su bile dole, pa da takvim ljudima daju neki + ili olakšavajuću okolnost, jer da takvi progovore ode država u.... nećemo uć u eu ni ...... ni poslije srbije.....a ima se za pričat.....bosanski lonac...samo krvavi...... :-?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Otvorivši ovaj post, uz dužno štovanje pripadnicima HVO-a, više me zabrinula izjava dr. Vukušića. Načinili su dvije greške. A što su učinili da se te dvije greške isprave. Što su učinili da ne dođe do tolikog broja sucida među hrvatskim braniteljima? Mrtvo slovo na papiru. Opet dodvoravanje, izborna godina, trebaju glasovi. A vi oboljeli od PTSP-a, i dalje muku mučite s bolešću, birokracijskim postupcima koji pogoršavaju naše zdravstveno stanje. Tko je odgovoran za te dvije velike pogreške? Što gosp. Vukušić takovu izjavu neda u hrvatskoj javnosti, pred hrvatskim braniteljima oboljelima od PTSP-a, zar on nije dio ove Države, koja nas je zaboravila. Hermane pokaži se. :-x

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija