Jump to content

Opća-profesionalna


gip

Preporučene objave

Ja upravo ulazim u sve to,i imam ovakve informacije:ako odes u profesionalnu dobivas oko 60 000 kn,da si isao u 6a i da si se javio svom personalcu dobio bi neki gratis od 20 000 kuna vise,za ovo ne garantiram samo zmnam da je tako bilo dok je bilo frka sa preustrojem pa su davali taj gratis da pojedinačno ne traže ljude ali to tebe ne interesira jer u 6a nema profi-opća nego ti ides u 11 a tu ima profi -opća, ako dobis opću penzija će ti biti malo veća ali ćeš dobiti samo 3 prosjeka u rh -oko9500 kn.Kad dobis papirda si nesposoban za vojnu službu,dođe poštom iz zagreba ,onda te tvoji zovu da se razdužiš,zaključiš bolovanje, dobivaš papi o prestanku djelatne vojne službe,ići ćeš i u zagreb u tu famoznu tvrtkovu gdje će ti odrediti to opće-profesionalnoi postotak rat -mir,e onda dobivas privremeno rjesenje o pemziji i dobivas akontaciju od oko 1800 kn 2-6 mjeseci dok ti nt izračunaju mirovinu.Na račun ćeš dobiti onih 3 prosjeka pa će ti to kasnije odbiti od onih 60 000. ima jos jedna caka..za tih 60 000 moras pisati zamolbu na morh -nemam pojma komu i kad al već pred kraj kad si u mirovini.uf oću pivo. možda nije bas sve po redu ali ti je u principu to . ako neko jos nesto zna ili nisam dobro reka o ja nek me ispravi da sesvi skupa naučimo.haug ne mogu više :pivo:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Hvala na trudu (imaš pivo ), i ja sam to tako nekako čuo. Zamolba za otpremninu u slučaju profesionalne se piše na Ministarstvo obrane Upravi za ljudske resurse Personalna služba Stančićeva 6 ZG. No, mene zanima, da li, ako dobijem profesionalnu nakon koliko vremena mogu izaći ponovo na komisiju za opću?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija